Bemutatkozás

A Szinvapark Bevásárlóközpont 2000-ben nyílt meg Miskolc belvárosában. Célja a lakosság optimális ellátásán túlmutat, kiemelt szolgáltató szerepet kíván betölteni a városlakók és a vonzáskörzetében élők számára.

A Ház egyik legnagyobb erőssége az elhelyezkedése: mind gépkocsival, mind városi tömegközlekedéssel is kitűnően megközelíthető. Fő közlekedési vonalak metszéspontjában áll, a várost átszelő villamos megállója mellett. A központi piactér és buszpályaudvar négy perc séta távolságra található, a város véráramát jelentő Széchenyi vagy „sétáló” utcát pedig csak egy gyalogátkelőhely választja el a Szinvaparktól.  A gépkocsival érkezőket fedett parkolóhelyek várják, a kerékpárosok részére kamerával ellenőrzött tároló került kialakításra, amely - Magyarországon elsőként - ingyenesen használható szerelőállvánnyal is fel van szerelve.

A ház összetételének gerincét alkotó mágnes-bérlők a nyitás, illetve a 2007 évben történt bővítés óta állandó partnereknek bizonyultak. Az általuk biztosított stabilitás mellett a Szinvaparkban mindig találhat egy-egy új szint jelentő üzletet.  Számos divatmárka mellett, a Ház palettáján található hipermarket, sportáruház, elektronikai áruház, baba áruház, mobiltelefon illetve internet szolgáltatók, posta, bank, könyv, patika és sok egyéb profilú kereskedelmi illetve szolgáltató egység.

Széles kínálata és hangulatos belső kialakítása miatt,a ház étel-udvara közkedvelt találkozó pontjává vált a belvárosban élőknek és dolgozóknak, A Szinvapark az emeleti részein ingyenes wifi hozzáférést biztosít látogatói számára.

Köszönhetően a napi átlag 17.500 fő (2013) látogatójának, a Szinvapark a város leglátogatottabb kereskedelmi és szolgáltató központja.