Digi nyereményjáték a Szinvaparkban

Válaszd a DIGI akciós csomagját egyéves szerződéssel, e-számlával, igényelj hozzá DIGIMobil előfizetést, ÉS NYERD MEG A 2 db DIGI R2 MOBILKÉSZÜLÉK EGYIKÉT!* 

Látogass el a DIGI Pontunkba, fizess elő az alábbi szolgáltatásokra, és RÉSZT VESZEL NYEREMÉNYJÁTÉKUNKON, AHOL ÚJ ÜGYFELEINK KÖZÖTT 2 DB DIGI R2 MOBILKÉSZÜLÉKET SORSOLUNK KI:

TV, INTERNET, TELEFON + DIGIMobil együttes előfizetése esetén:

DIGI NEKEM csomag az első hónapban 3000 Ft/hó, a 2. hónaptól 5999 Ft/hó  E-SZÁMLÁVAL,  EGYÉVES SZERZŐDÉSSEL** : 
- TV (105 digitális + 36 HD csatorna + helyi csatornák)
- INTERNET (le- és feltöltési sebesség: 1000/300 Mbit/s, garantált le- és feltöltési sebesség: 300/75 Mbit/s)
- TELEFON  (helyi és belföldi vonalas: 4 Ft/perc, belföldi mobil: 6 Ft/perc, DIGI hálózaton belül külön díj nélkül)
DIGIMobil:
- 0 Ft/hó havidíj, korlátlan mobilinternet ***, 5 Ft/perc belföldi és EU hívásirányokba, 0 Ft hálózaton belüli hívás és sms, 21 Ft/SMS minden egyéb mobil irányba

vagy

MŰHOLDAS TV + DIGIMobil együttes előfizetése esetén:
DIGITV műholdas TV csomag  (91 digitális csatorna, 15 HD csatorna) 3 300 Ft/hó + díjmentes FilmMix 3 hónapig! DIGIMobil SIM kártya igénylése:
- 0 Ft/hó havidíj, korlátlan mobilinternet ***, 5 Ft/perc belföldi és EU hívásirányokba, 0 Ft hálózaton belüli hívás és sms, 21 Ft/SMS minden egyéb mobil irányba,  2 db SIM kártya igénylése esetén

 A NYEREMÉNYJÁTÉK IDŐTARTAMA: 2020. június 12-14. Szinva Park Kupon Napok
A SORSOLÁS IDŐPONTJA: 2020. július 2.


* A promócióban azon új vagy meglévő ügyfelek vehetnek részt, akik új 12 hónapos határozott időtartamú előfizetést kötnek e-számlával, a fent felsorolt DIGI szolgáltatásokra a nyereményjáték időtartama alatt.

** Az akciós árak mindhárom szolgáltatás egyidejű igénybevétele esetén értendőek az alábbi feltételekkel: 1 éves határozott idejű szerződés vállalása esetén. A kedvezményes – első 1 hónap – időszak elteltét követően a szolgáltatások ÁSZF szerinti kedvezményes ára fizetendő. DIGI NEKEM csomag csak DIGI szolgáltatási területeken érhető el.
Az akció visszavonásig érvényes. A belépési díj 500 Ft, amit jelen akció keretében elengedünk. A bekötésnél felmerülő egyszeri, 6000 Ft-os szerelési díj és az anyagköltség külön fizetendő.
Az akciós feltételek kizárólag e-számla regisztráció mellett érvényesek.
A szolgáltatás igénybevételéhez előzetes technikai felmérés szükséges. Az internet garantált le- és feltöltési sebessége 300/75 Mbit/s DIGINet 1000 csomag esetén. Az internetszolgáltatáshoz 30Mbyte webtárhely és e-mail cím igényelhető.
A családi házas (FTTH) övezetben a televíziós csomagok közül kizárólag a DIGITV csomag érhető el.
A csatornák száma tájékoztató jellegű, a városonkénti digitális, helyi és analóg csatornakínálat weboldalun­kon és ügyfélszolgálatainkon elérhető.
A telefonhívások számlázása másodperc alapon történik. A hívások díja egységes a nap 24 órájában. A te­lefon forgalmi díja az előfizetési díjon felül fizetendő. Előfizetésenként egy telefoncsomag rendelhető.

*** Belföldi használat esetén. Maximális le- és feltöltési sebesség 29,3/11,2 Mbit/s, garantált le- és feltöltési sebesség 0/0 Mbit/s.