Nyárindító kuponnap és nyereményjáték

Nyárindító kuponnapok és nyereményjáték a Szinvaparkban!
2020. június 12-14.

Várod már a kuponjaidat? Június 8. után keresd a postaládádban!
Ha mégsem találod, akkor az akció előtti néhány napban még mindig beszerezheted  a belvárosban hoszteszeinktől vagy a Szinvapark recepción és a kupon akcióban résztvevő üzleteinkben. De persze le is töltheted: letölthető kupon

Kupon akcióban résztevő üzleteink listája:
Ametiszt ruhatisztító: A kupon használata 20% kedvezményre jogosít fel egy vásárlás alkalmával. A kedvezmény a bőrtisztítás, a festés és a textilfestés kivételével minden felsőruházat tisztítására érvényes. Egy vásárlás alkalmával csak egy kupon váltható be, amellyel azonban egyszerre több termék is kedvezményesen megvásárolható. Más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonható össze. További részletek az üzletben.
Charme: A kupon használata 20-50% kedvezményre jogosít fel a meghatározott ezüstékszerek árából, egy vásárlás alkalmával. Egy vásárlás alkalmával csak egy kupon váltható be, amellyel azonban egyszerre több termék is kedvezményesen megvásárolható. Más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonható össze. További részletek az üzletben.
Cipőbutik: A kupon használata 20% kedvezményre jogosít fel egy vásárlás alkalmával. Egy vásárlás alkalmával csak egy kupon váltható be, amellyel azonban egyszerre több termék is kedvezményesen megvásárolható. Más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonható össze. További részletek az üzletben.
Devergo: A kupon használata 20% kedvezményre jogosít fel egy vásárlás alkalmával. Egy vásárlás alkalmával csak egy kupon váltható be, amellyel azonban egyszerre több termék is kedvezményesen megvásárolható. Más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonható össze. További részletek az üzletben.
DIGI: Válaszd a DIGI akciós csomagját egyéves szerződéssel, e-számlával, igényelj hozzá DIGIMobil előfizetést, és NYERD MEG A 2 db DIGI R2 MOBILKÉSZÜLÉK EGYIKÉT!* Várunk DIGI Pontunkban az I. emeleten! a DIGI nyereményjáték részletei 
Gravírozó pult:
A kupon használata 20% kedvezményre jogosít fel egy vásárlás alkalmával. Egy vásárlás alkalmával csak egy kupon váltható be, amellyel azonban egyszerre több termék is kedvezményesen megvásárolható. Más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonható össze. További részletek az üzletben.
Gyógynövénybolt: A kupon használata 20% kedvezményre jogosít fel minden Hirsch Bio papucs és klumpa árából, valamint 15% kedvezményre minden Manna termék árából. Egy vásárlás alkalmával csak egy kupon váltható be, amellyel azonban egyszerre több termék is kedvezményesen megvásárolható. Más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonható össze. További részletek az üzletben.
Interspar: A kupon használata 20% kedvezményre jogosít fel egy vásárlás alkalmával maximum 4 db szabadon választható, nem akciós termék árából. Egy vásárlás alkalmával csak egy kupon váltható be és egy vásárlás alkalmával maximum 4 db termékhez használhatja fel. Más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonható össze. További részletek az áruházban.
Ipszilon farmer: A kupon használata 10% kedvezményre jogosít fel minden póló és ing árából, egy vásárlás alkalmával. Egy vásárlás alkalmával csak egy kupon váltható be, amellyel azonban egyszerre több termék is kedvezményesen megvásárolható. Más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonható össze. További részletek az üzletben.
Kisfalusi kolbászbolt: A kupon használata 15% kedvezményre jogosít fel egy vásárlás alkalmával. Egy vásárlás alkalmával csak egy kupon váltható be, amellyel azonban egyszerre több termék is kedvezményesen megvásárolható. Más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonható össze. További részletek az üzletben.
Líra Könyváruház: A kupon használata 15% kedvezményre jogosít fel könyvek vásárlásakor. A kedvezmény szótárakra, akciós termékekre, valamint tankönyvekre nem érvényes. Egy vásárlás alkalmával csak egy kupon váltható be, amellyel azonban egyszerre több termék is kedvezményesen megvásárolható. Más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonható össze. További részletek az üzletben.
Lótusz Kollekció: A kupon használata 20% kedvezményre jogosít fel egy vásárlás alkalmával. Egy vásárlás alkalmával csak egy kupon váltható be, amellyel azonban egyszerre több termék is kedvezményesen megvásárolható. Más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonható össze. További részletek az üzletben.
Marionnaud: A kupon használata 20% kedvezményre jogosít fel egy vásárlás alkalmával, minimum 2 termék vásárlása esetén. Egy vásárlás alkalmával csak egy kupon váltható be. Más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonható össze. További részletek az üzletben.
Mayo Chix: A kupon használata 20% kedvezményre jogosít fel egy vásárlás alkalmával. Egy vásárlás alkalmával csak egy kupon váltható be, amellyel azonban egyszerre több termék is kedvezményesen megvásárolható. Más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonható össze. További részletek az üzletben.
Miss Ipszylon: A kupon használata 10% kedvezményre jogosít fel egy vásárlás alkalmával 5000 Ft vételár alatt és 20% engedményre 5000 Ft vételár felett. Egy vásárlás alkalmával csak egy kupon váltható be, amellyel azonban egyszerre több termék is kedvezményesen megvásárolható. Más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonható össze. További részletek az üzletben.
Mister Minit: A kupon használata 20% kedvezményre jogosít fel egy vásárlás alkalmával. A kedvezmény a kereskedelmi termékek kivételével minden szolgáltatásra érvényes. Egy vásárlás alkalmával csak egy kupon váltható be, amellyel azonban egyszerre több termék is kedvezményesen megvásárolható. Más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonható össze. További részletek az üzletben.
Moletti divat: A kupon használata 20% kedvezményre jogosít fel egy vásárlás alkalmával. Az akció a kiírt árból kerül levonásra. Egy vásárlás alkalmával csak egy kupon váltható be, amellyel azonban egyszerre több termék is kedvezményesen megvásárolható. Más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonható össze. További részletek az üzletben.
Pláza mobil: A kupon használata 20% kedvezményre jogosít fel a mobiltartozékok árából, valamint 15% kedvezményre a szervizárból, egy vásárlás alkalmával. Egy vásárlás alkalmával csak egy kupon váltható be, amellyel azonban egyszerre több termék is kedvezményesen megvásárolható. Más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonható össze. További részletek az üzletben.
Rinder óra: A kupon használata 20% kedvezmény- re jogosít fel minden GO termék árából, valamint 10% kedvezményre minden egyéb termék árából. Egy vásárlás alkalmával csak egy kupon váltható be, amellyel azonban egyszerre több termék is kedvezményesen megvásárolható. Más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonható össze. További részletek az üzletben.
Wondex: A kupon használata 15% kedvezményre jogosít fel egy vásárlás alkalmával. Egy vásárló egy napon csak 1 db kupont válthat be. Más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonható össze. További részletek az üzletben.

És ha ez nem lenne elég, akkor ha a kupon akció ideje alatt bármely Szinvapark üzletben 5000 Ft feletti összegben vásárolsz, részt vehetsz a nyereményjátékban, melynek fődíja félmillió forint. A játékban való részvétel nagyon egyszerű, 2020. június 12. napján 07:00 óra és 2020. június 14. 19:00 óra között a teljesen kitöltött állapotban lévő sorsjegyet a Szinvapark Bevásárlóközpont földszinti információs pultban található gyűjtődobozba kell bedobnod.


Szinvapark 2020. június 12 – 14. közötti nyereményjáték részvételi- és játékszabályzata