Parkolás

A Szinvapark Bevásárlóközpontba gépkocsival érkező látogatók részére összesen mintegy 400 férőhellyel egy mélygarázs és egy parkolóház áll rendelkezésre.

 

PARKOLÓHÁZ nyitva tartás (Media Markt alatt)

Nyitva tartás: 0 – 24 óráig

A parkolás teljes időszakában díj fizetendő.

A parkolási díj mértéke: 50 Ft/10 perc.

A parkoló díj fizetése a parkoló bejáratával szemben kihelyezett fizető automatánál (Parkolóház földszint) lehetséges. Az automata mind érme, mind bankjegy elfogadására alkalmas. A jegy elvesztése esetén a fizetendő pótdíj mértéke: 4000 Ft.

MÉLYGARÁZS nyitva tartás (Főépület)

Hétfő - Szombat: 6.00 – 22.00 óráig

Vasárnap:  7.00 – 20.00 óráig

A parkolás teljes időszakában díj fizetendő. A parkolási díj mértéke: 50 Ft/10 perc.

A parkoló díj fizetése a mélygarázsban (Főépület, -1 szint) kihelyezett három darab fizető automatánál lehetséges. Az automaták mind érme, mind bankjegy elfogadására alkalmasak. A jegy elvesztése esetén a fizetendő pótdíj mértéke: 4000 Ft.

 

 

 

PARKOLÓINK MINDEN VASÁRNAP TÉRÍTÉSMENTESEN ÁLLNAK AZ ÖN RENDELKEZÉSÉRE!

Kedvezmények

1. Interspar kedvezmény: 

1 óra ingyenes parkolás a mélygarázsban vagy a parkolóházban, melynek feltétele az Interspar-ban történő vásárlás után a parkolószelvény érvényesítése a Szinvapark információs pultjánál.

2. Media Markt kedvezmény: 1 óra ingyenes parkolás a mélygarázsban vagy a parkolóházban, melynek feltétele a Media Markt-ban történő vásárlás után a parkoló szelvényérvényesítése a Media Markt információs pultjánál.

3. Brendon kedvezmény: 1 óra ingyenes parkolás a mélygarázsban vagy a parkolóházban,melynek feltétele a Brendon áruházban történő vásárlás után a parkoló szelvényérvényesítése a Brendon áruház pénztáránál.

4. A kedvezmények nem vonhatók össze!

 

Általános feltételek

1. A parkolási szabályzat a belépő sorompók valamelyikének átlépése után, a kilépő sorompó átlépéséig érvényes.

2. A belépéskor a beléptető automatától kapott parkolószelvényt, illetve a fizetéskor a fizető automatától kapott fizetési bizonylatot a kihajtásig meg kell őrizni. A parkolószelvény elvesztése esetén napi bruttó 4000 Ft.-díj fizetendő. A parkoló szelvényen a rendszer rögzíti a belépő gépjármű rendszámát.

3. A parkoló díj megfizetéséről számla a földszinti információs pultnál kérhető,a fizetőautomata által kiadott bizonylat ellenében, kizárólag a bizonylat kiadási dátumának napján.

4. Műszaki probléma esetén a sorompóknál és a fizető automatáknál kihelyezett belső telefonokon keresztül kérhet segítséget a Szinvapark diszpécserétől,vagy a legközelebbi biztonsági őrhöz fordulhat.

5. A parkolók területét, ki- és bejáratait ipari kamerákkal ellenőrizzük, a felvételek kezelése az érvényben lévő GDPR adatkezelési szabályzatunk szerint történik. Részletek: Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztató

6. A parkoló nem őrzött, az itt parkoló gépkocsikban keletkezett, harmadik személy által okozott károkért, lopásért semmiféle felelősséget nem vállalunk!

7. A parkolóterületeken a KRESZ szabályainak betartása kötelező, a megengedett legnagyobb sebesség 5 km/óra.

8. Az üzemeltető a járműveket a jogszabályokban rögzített esetekben (pl. vis major) elmozdíthatja, illetve elszállíttathatja.

9. Gázüzemű gépkocsival a mélygarázsba behajtani tilos!

Érvényes: 2019.11.27-től

A parkolási feltételek megváltoztatásának jogát fenntartjuk.